Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Incasso met pit!

Hofman Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten en Juristen incasseert met pit maar hanteert tevens een zachte aanpak. Wij werken naar uw specifieke wensen
sfeerbeelden006[2].jpg

Zachte aanpak of incasso met pit?

Indien u als ondernemer en/of MKB’er problemen ondervindt met het incasseren van uw openstaande facturen of als uw onderneming geen duidelijk debiteurenbeheer heeft vastgesteld, bent u bij Hofman Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten van harte welkom.
 

Onze incasso afdeling kan u uitstekend informeren omtrent de diverse mogelijkheden van het opzetten van een goed debiteurenbeleid en het incasseren van uw niet betaalde rekeningen. Incasso van niet betaalde facturen in de hele regio Den Bosch en omstreken is ons ondernemerschap! 

Hofman Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten zegt voldoende. Wij zijn een gerechtsdeurwaarderspraktijk met incassobureau, gevestigd op Tradepark De Herven in 's-Hertogenbosch. Onze medewerkers zijn specialisten in het incasseren van uw openstaande vorderingen. 

Het incassotraject bij onze organisatie is een vervolg van uw debiteurenbeheer. Door middel van het schrijven van sommaties, sommatie exploten, het uitvoeren van huisbezoeken, telefonisch contact en het treffen van betalingsregelingen, trachten wij uw openstaande rekening te incasseren binnen de normen van huidige wetgeving. Daarbij handelen wij pro-actief en efficient. 

Omdat wij weten wat ondernemen is, zijn onze incassotrajecten volledig in te richten naar de wensen en behoefte van uw organisatie. Op deze wijze hoeft u de controle over uw debiteurenbeleid niet kwijt te raken en bent u zeker van een aansluitende en passende aanpak. Door onze flexibele incassomogelijkheden is Hofman uw partner in financiële dienstverlening! Wanneer uw een openstaande vordering bij ons onderbrengt, wordt een vaste contactpersoon toegewezen. Zo bent u er zeker van dat onze incassospecialist zowel u als uw debiteur het beste kent en handelt conform de gemaakte afspraken.

Hofman Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten incasseert voor het volledige bedrijfsleven/ MKB maar tevens voor zorginstellingen, medische instellingen, onderwijs, woningbouwcorporaties, verhuurders, overheid en semi overheid, DUO etc.

Kosten van incasso?
In de regel zijn er geen kosten verbonden aan het uit handen geven van uw vordering aan de deurwaarder. Alle kosten die ontstaan door het te lang openstaan van uw vordering, worden namelijk bij de debiteur in rekening gebracht. Op deze wijze is het uit handen geven van uw incasso veelal een voordelige actie. Wilt u meer weten omtrent de kosten van een incasso of de kosten van de werkzaamheden van de deurwaarder, neemt u dan contact met ons op.

Indien u vragen heeft omtrent het opzetten van uw debiteurenbeleid en/of het uit handen geven van uw niet betaalde facturen, bent u ook welkom om contact met ons op te nemen.
 

Telefoonnummer: (+31) 073-6872400, ons contactformulier of via emailadres:  info@hofmanincasso.nl