Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Een begrip in de regio!

Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en juristen, al ruim 20 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken voor onze (MKB) partners.
Hofman, Een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken!

Hofman, Een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken!

Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en Juristen is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende incasso- en deurwaarderspraktijk.

Nico Hofman is medio jaren 70 van de vorige eeuw gestart en heeft uiteindelijk in 1990 het toenmalige kantoor met vier medewerkers overgenomen. Service en kwaliteit van de ambtelijke dienstverlening en incassowerkzaamheden staan hoog in het vaandel.

Onze incasso afdeling is inmiddels uitgebreid tot een team van ongeveer 10 incassospecialisten en tevens heeft Hofman een voltallige juridische afdeling zodat alle dienstverlening onder één dak kan worden aangeboden en afgewikkeld.

Hofman heeft haar incasso afdeling dusdanig ingericht dat al onze incassospecialisten op het gebied van MKB, onderwijs, zorg en medische zaken, huurincasso, advocatuur en arbeidszaken u volledig van dienst kunnen zijn. Onze juristen kunnen u op het gebied van privaatrecht (o.a. overeenkomsten, algemene voorwaarden, huurrecht, arbeidsrecht en familierecht) volledige ondersteuning bieden.

Onze incassospecialisten en juristen zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch, aan de Van der Does de Willeboissingel 41/42. Omdat ons kantoor in het centrum van Den Bosch is gevestigd zijn wij voor zowel uw debiteuren alsmede voor u goed bereikbaar. Ons monumentale kantoorpand op die locatie in ’s-Hertogenbosch is voor u het adres om uw niet betaalde rekeningen en juridische vraagstukken onder te brengen, immers is op die locatie in Den Bosch al ruim een halve eeuw een gerechtsdeurwaarder gevestigd!

En onze deurwaarders? Zij hebben de mogelijkheid een breed gebied te beslaan en snel en efficiënt te handelen. Dagelijks zijn ze voor u op pad door de gehele regio Brabant, Zeeland, Gelderland, Noord Limburg en Utrecht.