Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Juridische afdeling

Voor elke situatie is een passende oplossing te vinden. Neemt u gerust contact met ons op om te bekijken welke vorm van dienstverlening het best bij u past
sfeerbeelden006[2].jpg

Juridische afdeling

Bij onze juridische afdeling kunt u gedegen advies inwinnen met betrekking tot alJuridische -afdeling uw juridische vraagstukken op het gebied van civiel recht.

U kunt bij ons terecht met vraagstukken op het gebied van onder andere: algemene (leverings) voorwaarden en overeenkomsten, waaronder ook de bijzondere koop-, huur-, arbeids-, en pachtovereenkomst. Uiteraard krijgt u antwoord op al uw juridische vragen.

De juridische afdeling biedt u zowel gedurende de preprocessuele fase als in de gerechtelijke fase een accurate begeleiding. In sommige gevallen is een gerechtelijke procedure namelijk niet te voorkomen. Wij treden dan voor u op als gemachtigde.

Indien de procedure schriftelijk wordt gevoerd, kan onze juridische afdeling zorgdragen voor de vereiste conclusies en aktes en de tijdige indiening van de benodigde stukken bij de Rechtbank, sector kanton. Tevens zullen wij u bijstaan indien de kantonrechter een comparitie van partijen (mondelinge toelichting op de zaak door beide partijen) of een getuigenverhoor gelast.

Voor vragen en meer informatie met betrekking tot onze juridische dienstverlening, kunt u contact opnemen met:

e-mail: juridisch@hofmanincasso.nl
rechtstreeks telefoonnummer:
+31 (0) 73 687 24 07